Спеціальність 211 "Ветеринарна медицина" галузь знань 21 "ветеринарна медицина"

211 Ветеринарна медицина

Гуманна медицина охороняє людину, а ветеринарна медицина зберігає людство"
С. С. Євсеєнко

Випускники університету нині займають керівні посади як в українських, так і в іноземних бізнес-структурах, працюють у державних органах влади та в різних міністерствах України


Зміст підготовки
30+

років підготовки висококваліфікованих фахівців

130+

вакантних посад за спеціальністю в Полтавській області

3000+

підготовлених фахівців ветеринарної медицини

Що на вас чекає під час навчання:

Практичні домашні завдання

Ви відразу відпрацьовуєте отримані знання на практиці, під час навчання отримаєте досвід, необхідний для роботи.

Викладачі-практики

Ви навчаєтеся у професіоналів з багаторічним досвідом, які співпрацюють з крупними компаніями, відслідковують тренди, професії та сортують знання в зрозумілому алгоритмі для вас.

Зручний час для навчання

Заняття знаходяться на навчальній платформі Moodle, де ви зможете самостійно підлаштувати навчання під свій графік.

Диплом міжнародного зразку

Ви обираєте за якою програмою проходитимете навчання, по завершенню якої ви отримаєте диплом всеукраїнського зразка та/або міжнародного зразка. Це в рази збільшує ваші шанси на успішне працевлаштування.

Сучасні інструменти

Ви отримаєте практичні інструменти з менедженту, які зможете використовувати у роботі.

Персональний куратор

За вами закріплюється викладач, який супроводжує вас протягом усього навчання. Куратор завжди готовий допомогти вам з усіх питань - від процесу навчання до практичних порад.

Як організовано навчання?

Аудиторна підготовка

Ви отримуєте актуалізовані теоретичні знання на лекціях і спостерігаєте як теорія оживає й набуває нового змісту на практичних заняттях.

number 1
Практична підготовка

Навчальні, виробнича та передипломна практики дозволять продемонструвати сучасні технології. Тут Ви отримаєте навички вивчення і пошуку шляхів розв’язання прикладних проблем ветеринарної медицини.

number 2
Наукові дослідження

Ключовими в сучасній освіті є свобода наукового пошуку та демократичність у відносинах поміж студентами та викладачами

number 3
Диплом

Ви складаєте – єдиний державний кваліфікаційний іспит і отримуєте диплом ступеня вищої освіти МАГІСТР професійної кваліфікації Лікар ветеринарної медицини

number 4

Хто Вас буде навчати:

Що ви отримаєте під час навчання:

Викладачі регулярно осучаснюють навчальні матеріали занять відповідно до запитів роботодавців і тенденцій розвитку фаху, пропонують цікаві форми позааудиторної роботи.

З усіма учасниками освітнього процесу ми вибудовуємо партнерські відносини, засновані на принципах тьюторства.

Ваші освітні і професійні інтереси – у пріоритеті, тому 25% навчальних дисциплін, а також тренінги, курси, семінари, спрямовані на Ваш особистісний розвиток (неформальна освіта), Ви обираєте самостійно. Маєте можливість вивчати окремі дисципліни у закладах-партнерах за програмами академічної мобільності

Щоб повніше зануритись у науково-дослідницьку та громадську діяльність, студентське життя передбачає участь у науково-комунікативних та суспільно значущих заходах. Творча самореалізація є одним з найефективніших способів вивчення складних тем, а громадська діяльність дасть зможу практично розвинути лідерські якості та практично застосовувати теоретичні знання.

Результативне опанування наукових знань найкраще досягається за умови належного фінансового забезпечення. Здобувачі вищої освіти (студенти) щороку успішно здобувають можливість участі у різноманітних стипендіальних програмах для підтримки навчальної та соціальної активності.

Комбінований навчальний процес із проходженням стажування у передових підприємствах (організаціях) Полтавської області дозволяє не тільки закріпити отримані знання, а й набути практичного досвіду від найуспішніших фахівців.

Сучасна освітня концепція «навчання упродовж всього життя» надає можливість нашим здобувачам вищої освіти (студентам) ознайомлення з досвідом у передових вищих закладах освіти – партнерах Полтавського державного університету за кордоном.

Ми допомогаємо з працевлаштуванням

Ви отримуєте державний диплом і міжнародний DIPLOMA SUPPLEMENT, а також Вас додають в реєстр кваліфікованих спеціалістів
Ми дійсно допомогаємо зі стажуванням та працевлавтуванням, тому що маємо базу підприємців від малого до великого бізнеса, які отримали освіту в нашому університеті і хочуть наймати перевірених спеціалістів
Ми успішно співпрацюємо з рекрутинговими агенствами і великими компаніями, що наймають наших випускників напряму
completed
piggy

Вартість навчання

Магістр

За рік навчання:

27430 грн

Запитання і відповіді

Якщо Ви не знайшли відповідь на своє питання, залиште контактну інформацію і наш консультант Вам зателефонує. Дізнатися більше

Мінімальний прохідний бал – 100 (з кожного предмета в сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання / національного мультипредметного тесту), конкурсний бал - не нижче 130 (бюджет), 100 (контракт).

Для вступу на І курс після школи: потрібно мати результати НМТ 2022 року (українська мова, математика, історія України), 2023 року (українська мова, математика, третій предмет на вибір), 2024 року (українська мова, математика, історія України і четвертий предмет на вибір вступника) або ЗНО 2021 року (українська мова та література; біологія – обов’язково; третій предмет – на вибір). Для вступу після коледжу: потрібно мати результати НМТ 2022, 2023 чи 2024 років або ЗНО 2021 року (українська мова – обов’язково, один предмет – на вибір).

Вартість навчання залежить від обраної спеціальності та форми навчання. Дізнатися про вартість можна на офіційному сайті Університету. Наразі вартість навчання на магістратурі складає 27430 грн за рік.

Відповідно до Правил прийому з дипломом молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра, молодшого бакалавра Ви можете вступити на 1 курс скороченого терміну навчання 3 роки або на 2 курс нормативного терміну навчання за результатами ЗНО/НМТ при конкурсному балі не нижче 100 (контракт).

Університет надає студентам військову освіту за програмою підготовки офіцерів запасу.

На території Університету є 5 гуртожитків.

Після закінчення вступної кампанії на офіційному сайті Університету будуть опубліковані рейтингові списки та списки рекомендованих до вступу.

Так, при працевлаштуванні чи за сімейними обставинами є можливість перейти на індивідуальний графік навчання.

Студенти мають широкі можливості для занять спортом як на аматорському, так і на професійному рівнях завдяки значній кількості та якості спортивних об’єктів.

Так, є можливість навчання за кордоном та отримання «подвійного» диплому. Також є можливість стажування та працевлаштування за кордоном. Ми співпрацюємо з 23 країнами.

0501715116 Щербакова Наталія Сергіївна