Школа органів студентського самоврядування

За ініціативою студентської ради Полтавської державної аграрної академії  15 березня було проведено «IV школу органів студентського самоврядування»! Цей проект уже встиг стати традицією для академії та наших студентів.

Для тих хто вперше стикається з цим проектом виникає безліч питань: що таке школа ОСС, навіщо та з якою метою вона створена?  Період студентства, це саме  той час коли ми набуваємо не тільки професійних навиків, але і вчимось спілкуватись  та працювати в команді, реалізовувати себе  в якості лідерів.  Саме з цією метою членами студентської ради академії були організовані круглі столи  з самоменеджменту,  сучасних проблем в команді, стресостійкості, ділової переписки. Також проведено тренінги, де студентів навчали втілювати в життя знання по роботі в команді, конфліктології, ораторського мистецтва.

Оскільки учасниками були студенти перших та других курсів, щоб ознайомити їх з особливостями організаційних моментів було проведену рольову гру, де організатори «школи» виконували ролі тих працівників академії, які в реальному житті допомагають та сприяють в реалізації різноманітних проектів.

В по закінченню школи була проведена рефлексія, в якій кожен учасник та організатор висловив свою думку про проведений час в школі органів студентського самоврядування, після рефлексії можна зробити висновки, що учасники отримали масу позитивних емоцій, знайшли нових друзів, а головне оновили та закріпили навики по роботі в команді.

Найактивніші учасники отримали червоні дипломи. Тож вітаємо: Таратуту Романа, Окопну Катерину, Севрюкова Владислава, Курішко Олену, Бондаренко Марину, та Вакуленко Алефтину!!! Надіємось, що знання які ви отримали на школі студентського самоврядування принесуть вам тільки користь та бажання працювати!

 

Діяльність: