16 квітня 2014 р. на кафедрі інформаційних систем і технологій ПДАА була проведена XI щорічна студентська конференція «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики в економіці, менеджменті та бізнесі»...

16 квітня 2014 р. на кафедрі інформаційних систем і технологій Полтавської державної аграрної академії була проведена XI щорічна студентська конференція «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики в економіці, менеджменті та бізнесі».

Участь у роботі  конференції взяли 19 студентів ПДАА різних напрямів підготовки та 9 студентів із Польщі з навчальних закладів:  Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Uniwersytet Opolski (m. Opole). Матеріали доповідей надруковані у збірнику.

Студентка 4 курсу напряму підготовки «Менеджмент» Шестаченко К.М. розповіла про власний досвід участі у конкурсі МОН і презентувала наукову роботу (науковий керівник – к.ф.-м.н., доцент Копішинська О.П.), за яку вона отримала диплом переможця ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напрямку «Інформатика та кібернетика», що проводився у Вінницькому національному технічному університеті. Від кафедри переможницю було нагороджено цінними та пам’ятними подарунками.

 

Заступник завідувача кафедри
інформаційних систем і технологій,
ст. викладач  Малинська Л.В.