20 березня 2014 року у Полтавській державній аграрній академії відбувся щомісячний «День кар’єри»

20 березня 2014 року у Полтавській державній аграрній академії відбувся щомісячний «День кар’єри», присвячений темі побудови кар’єри в аграрній сфері. Даний захід відбувся за участю компанії «Монсанто» – лідера агробізнесу в Україні.

«Монсанто» є однією з провідних компаній світу, діяльність якої зосереджена на сталому розвитку сільського господарства. Компанія розробляє та постачає інноваційні сільськогосподарські продукти та інтегровані рішення для підтримки діяльності агровиробників, які займаються вирощуванням сільськогосподарських культур, що в подальшому використовуються для виробництва продуктів харчування, палива та одягу.  

Проведений семінар має на меті підтримку талановитих студентів ВУЗів України аграрного напрямку та їх подальший кар’єрний розвиток від стажера до кваліфікованого працівника всередині самої компанії. Це чудова можливість стрімкого старту кар’єри, практика роботи над реальними проектами у таких відділах як відділ розвитку технологій, комерційний відділ, відділ виробництва та відділ селекції.

Студенти останніх курсів спеціальностей «Агрономія», «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» Полтавської Державної Аграрної Академіїмали можливість дізнатися про актуальний стан агробізнесу в Україні, про структуру сучасної міжнародної агрокомпанії та перспективи розвитку в професійній сфері. 

До участі у семінарі був запрошений успішний менеджер компанії «Монсанто», у минулому випускник Полтавської державної аграрної академії– Юрій Коваленко.

Він розповів свою історію успіху в компанії «Монсанто», а також відкрив власні секрети успішної побудови кар’єри в міжнародній агрокомпанії. Юрій поділився спогадами про студентські роки і на власному прикладі продемонстрував як успішно пройти шлях від студента до Регіонального менеджера Східної та Центральної України компанії «Монсанто».

Отримати всю необхідну інформацію щодо відбору та успішного працевлаштування в компанію «Монсанто»  слухачі змогли завдяки офіційному партнеру Програми - компанії Newbreed Young Talents. Представники компанії розповіли як правильно скласти резюме, які етапи відбору на стажування чекають на претендентів та як успішно пройти співбесіду.

Всі учасники семінару запрошуються до участі у  Програмі Стажування в компанії «Монсанто».

Для цього необхідно відправити резюме на електронну адресу monsanto@newbreed.com.ua до 13 квітня 2014 року.