22 березня 2024 року партнер Полтавського державного аграрного університету Лестерський університет (Велика Британія) провів круглий стіл «Ukraine: 2 Years of Support event»

 

22 березня 2024 року партнер Полтавського державного аграрного університету Лестерський університет (Велика Британія) провів круглий стіл «Ukraine: 2 Years of Support event» з українськими закладами вищої освіти. Метою цієї зустрічі було обговорення результатів співпраці та формування візії щодо майбутньої кооперації.

На зустрічі від Полтавського державного аграрного університету були присутні проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб, професор кафедри механічної та електричної інженерії Олександр Петраш, начальниця відділу міжнародних зв’язків Яна Радіонова, фахівчиня відділу міжнародних зв’язків Олена Смірнова, секретар відділу міжнародних зв’язків Едуард Коцага.

Представники Лестерського університету наголосили на важливості підтримки нашого Університету  в умовах сьогодення. Зокрема професори Філ Хорспул та Альдо Рона відзначили активну участь студентів нашого Університету в різних навчальних форматах, як-от: онлайнове та офлайнове навчання, віртуальні досліди в лабораторіях, воркшопи, конференції.

Координатор співпраці з Лестерським університетом Олександр Петраш коротко доповів про результати роботи й окреслив напрями майбутнього співробітництва – запозичення досвіду щодо матеріально-технічного забезпечення освітньої програми Механічна інженерія та можливість створення проєкту «Паралельний диплом» за спеціальністю Механічна інженерія.

Проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб висловив подяку від нашого Університету за плідну співпрацю та  підтримку.

Зустріч,  модератором якої був Джеф Грін, пройшла в дружній атмосфері, лестерські партнери підкреслили своє бажання і надалі підтримувати науково-педагогічних працівників і студентів з України.

Також у зустрічі взяли участь представники Кременчуцького національного університету – ректор Михайло Загірняк і професор Андрій Гладиря.