Екскурсія в готельно-ресторанний комплекс «Алея Гранд»

26 березня 2024 року відбулась екскурсія в готельно-ресторанний комплекс «Алея Гранд», який розміщений неподалік від центру міста Полтава, поряд з основними діловими, культурно-історичними, розважальними та спортивними спорудами. Здобувачі вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа та 181 Харчові технології набули теоретичних та практичних знань з роботи служби розміщення та бронювання, ознайомилися з програмою Едельвейс, електронними ключами, особливостями сніданків для гостей готелю (звичайне та пісне меню), електронним документообігом, номерним фондом, службою охорони, послугами “Ранній заїзд” та “Пізній виїзд”, спеціальними пропозиціями та додатковими послугами готелю. Готель надає послуги з розміщення в номерах з різним рівнем комфорту (п’ять видів: економ, стандарт плюс, напівлюкс, люкс), має конференц-залу на 35 місць, бізнес-центр, ресторан «Раффінато», бар «Нега Бар». Інтер`єр та оздоблення всіх номерів, коридорів, приймально-вестибюльної групи комфортабельного готелю «Алея Гранд», вишуканий, стильний та продуманий до найменших деталей. Кожна кімната має всі необхідні атрибути для того, щоб зробити перебування в ній приємним та максимально зручним.

    

   

   

   

Особливістю закладу є те, що в ньому постійно зупиняються зірки естради, які дають концерти в палаці дозвілля «Листопад» та іноземні гості. Серед відзнак готелю є висока оцінка від «Booking.com» - 9,1 та ревізора М.Тищенко.

Колектив кафедри харчових технологій вдячний старшому адміністратору готельного комплексу «Алея Гранд» за приділений час та професійну підтримку навчального процесу ПДАУ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Колектив кафедри харчових технологій вдячний старшому адміністратору готельного комплексу «Алея Гранд» за приділений час та професійну підтримку навчального процесу ПДАУ.