"Ice Bucket Challenge" в Полтавській державній аграрній академії

5 вересня студенти та викладачі Полтавської державної аграрної академії приєдналися до Всесвітньої благодійної акції "Ice Bucket Challenge", яка останнім часом активно поширюється нашою країною.
Перед початком флешмобу з вітальним словом виступила ректор академії Валентина Аранчій, яка  наголосила, що студенти та викладачі академії за мир в Україні та за мир на Землі.
Потім студенти дружньо облилися водою та менше ніж за 15 хв. Зібрали близько 3000 грн, які будуть використані на потреби Полтавського військового госпіталю.
Виклик передали:
Благодійному фонду ім. Віктора Пінчука
Благодійному фонду Святослава Вакарчука "Люди майбутнього"
Українській медичній стоматологічній академії


Про благодійну акцію: розпочалася влітку 2014 року в США і за короткий час набула широкого міжнародного розголосу. Суть акції: той, хто отримав запрошення від учасника акції, повинен протягом 24 годин облитися відром крижаної води, зняти цей процес на відео, запросити ще трьох друзів та пожертвувати кошти на благодійність.
Мета акції в США — отримати кошти в фонд з вивчення аміотрофічного бічного склерозу. Організація, на підтримку якої розпочалася ця акція, ALS Association за період з 29 липня по 28 серпня отримала майже 100 мільйонів доларів. В Україні учасники флеш-мобу свої кошти найчастіше передають на потреби АТО.

За матеріалами http://news.studclub.poltava.ua, http://uk.wikipedia.org

Переглянути відеоматеріали Всесвітньої благодійної акції "Ice Bucket Challenge"