"Інноваційний університет та лідерство"

Ось і завершився перший етап Спільного польсько-українського проекту "Інноваційний університет та лідерство", що з 3 по 28 листопада проходив на базі факультету "Вільних мистецтв і наук" ("Artes Liberales" ) Варшавського університету за підтримки фонду "Інститут " Artes Liberales", Спілки ректорів вищих навчальних закладів України та Міжнародного фонду досліджень освітньої політики. За час перебування у Варшаві всі учасники, а їх було 30 з провідних ВНЗ України, мали можливість поспілкуватися з фахівцями університету: з 3 по 14 листопада тривало навчання, лекції та семінари, під час яких обговорювалися питання якості надання освітніх послуг, особливості адміністративного управління ВНЗ, дистанційне навчання та ін.
В період з 17 по 28 листопада для всіх учасників були організовані різні консультації та ряд зустрічей, спрямованих на ознайомлення з навчальним процесом та особливостями надання вищої освіти у Польщі.
Наступним етапом є розробка мікро-проектів, презентація яких відбудеться в квітні місяці у м.Київ за участю представників освітнього простору Польщі та України, кращі проекти будуть підтримані та впровадженні у життя.
Участь у Проекті взяли представники провідних ВНЗ України, серед яких Полтавську державну аграрну академію представляла помічник ректора - Тетяна Бардіна.

Прес-служба академії

Зустріч з професором Яном Туриною, деканом факультету менеджменту Варшавського університету

Зустріч з професором Кшиштофом Рутковські, факультет „Artes Liberales”

Учасники проекту під час лекції