«Кращий молодий науковець 2014 року»

Шановні колеги!!!
Рада молодих вчених Полтавської державної аграрної академії оголошує конкурс «Кращий молодий науковець 2014 року»!!!

Головною метою проведення Конкурсу є виявлення талановитої молоді та підтримка наукових досліджень молодих науковців Полтавської державної аграрної академії.
Особливістю проведення даного конкурсу є відсутність написання великих конкурсних робіт, а лише надання необхідної інформації у відповідності до положення щодо наукової діяльності за попередній навчальний рік.

Термін подання документів – до 28 листопада 2014 року.

Переможець конкурсу в березні 2015 року на засіданні Вченої ради академії буде нагороджений почесною грамотою «Кращий молодий науковець 2014 року» та винагородою визначеною ректором Полтавської державної аграрної академії.

Головними вимогами до претендентів на здобуття звання «Кращий молодий науковець року» є те, що основним місцем роботи претендента повинна бути Полтавська державна аграрна академія, а також, учаснику конкурсу, на момент подання документів, має бути не більше 35 років.

Учасникам необхідно заповнити анкету (додаток 1) та рейтингову оцінку діяльності молодого науковця (додаток 2) і надіслати їх на е-mail: radamv_pdaa@ukr.net з поміткою теми листа «Конкурс», а також надати підтверджуючі документи згідно додатку 2 Зорі Світлані Петрівні (кафедра фінансів і кредиту, кабінет 12).

Повна інформація щодо проведення конкурсу та його результатів буде висвітлюватися на офіційному сайті ПДАА в рубриці «Рада молодих вчених».

Положення

Додаток 1

Додаток 2