Опитування учасників освітнього процесу як складова системи внутрішнього забезпечення якості вищої освіти

09 квітня 2024 р. для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітніми програмами Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Туризм, Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, Політологія та науково-педагогічних працівників факультету обліку та фінансів Полтавського державного аграрного університету провідна фахівчиня відділу моніторингу та забезпечення якості освіти ПДАУ докторка філософії Ілона Рожко провела інформаційну зустріч на тему «Опитування учасників освітнього процесу як складова системи внутрішнього забезпечення якості вищої освіти».

На зустрічі було обговорено важливість проведення опитувань учасників освітнього процесу. А також під час заходу спікерка окреслила мету проведення опитування, що полягає у вивченні думки внутрішніх і зовнішніх стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу та освітньої діяльності в Університеті. Пані Ілона розкрила процедуру опитувань та поінформувала  про періодичність їх проведення. Доповідачка зазначила, що узагальнені результати  опитувань оприлюднюються на сайті Університету, їх обговорюють на всіх рівнях (кафедра, факультет / навчально-науковий інститут, Університет), а потім розробляються пропозиції.

Факультет обліку і фінансів щиро дякує Навчально-науковому центру забезпечення освітньої діяльності та якості освіти, а також відділу моніторингу та забезпечення якості освіти ПДАУ за змістовний та інформативний захід!!!