Представники ПДАУ поспілкувалися з учнівською молоддю Решетилівки

Решетилівка — один із потужних економічних центрів Полтавщини, де мешкає чимало талановитих людей, зокрема молоді. Саме тому знайомство з місцевими закладами освіти та презентація Полтавського державного аграрного університету решетилівським учням — неодмінний крок профорієнтаційної діяльності нашого закладу.
⠀⠀⠀⠀⠀
12 березня колектив ПДАУ на чолі з ректором Олександром Галичем завітав до ДНЗ "Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І. Г. Боровенського", щоб поспілкуватися з педагогічним колективом, ліцеїстами та учнями решетилівських шкіл, які також були запрошені на подію. Ведучою заходів традиційно була фахівчиня з профорієнтації відділу сприяння працевлаштуванню студентів і випускників ПДАУ Тамара Лахач.
⠀⠀⠀⠀⠀
До виїзної зустрічі долучилося 20 представників усіх наших навчально-наукових інститутів і факультетів, які облаштували тематичні локації. Співробітники ПДАУ розповіли про актуальні спеціальності, яких в Університеті налічується 31, можливості проходження студентами закордонних практик, змістовного дозвілля та занять спортом, про комфортні умови проживання та численних партнерів-роботодавців, які радо працевлаштовують наших випускників. Ще цікавішим зробили захід виступи народного фольклорного ансамблю "Маланка" (худ. кер. Юлія Глущенко).
⠀⠀⠀⠀⠀
Також у рамках робочого візиту відбулося підписання договору про співробітництво між ПДАУ та ДНЗ "Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І. Г. Боровенського", очолюваним директоркою Нілою Спільною. Сподіваємося на розширення співпраці та значний попит на вступ до нашого Університету серед випускників цього закладу освіти!