Співробітники ПДАУ завітали до учнівської молоді Зіньківської громади

У рамках зустрічей з учнівською молоддю Полтавщини науково-педагогічні працівники Полтавського державного аграрного університету завітали до Зінькова, де  поспілкувалися з працівниками відділу освіти та молоді виконавчого комітету, освітянами, учнями шкіл міста та Регіонального центру професійно-технічної освіти.
Під час поїздки було підписано договори про співробітництво з Виконавчим комітетом Зіньківської міської ради та з Регіональним центром професійно-технічної освіти м. Зінькова. Метою цих документів є об'єднання зусиль щодо реалізації програм академічної мобільності для учасників освітнього процесу та сприяння розвитку освіти й науки в регіоні.

Проректорка з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку Тамара Шаравара та фахівчиня з профорієнтаційної роботи Тамара Лахач вручили подяки від ректора ПДАУ Олександра Галича секретарю Зіньківської міської ради Олександру Прокопенку, відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради та директору Регіонального центру професійно-технічної освіти м. Зіньків Надії Харчук.

У Зіньківському опорному ліцеї № 1 і в Регіональному центрі професійно-технічної освіти м. Зіньків представники ПДАУ провели цікаві та змістовні профорієнтаційні заходи. До ділової поїздки долучилися представники кожного з наших навчально-наукових інститутів і факультетів, які облаштували тематичні локації.

Співробітники ПДАУ розповіли про актуальні спеціальності, яких в Університеті 31, можливості проходження студентами закордонних практик, змістовного дозвілля та занять спортом, про комфортні умови проживання та численних партнерів-роботодавців, які радо працевлаштовують наших випускників.