Студентська молодь вітала ветеранів

Напередодні Дня визволення  міста Полтави від німецько-фашистських загарбників студентська молодь тепло вітала ветеранів Великої Вітчизняної війни  зі святами, які збігаються в один день: 68 –річничею від дня визволення міста від фашистської навали та Днем міста.

Зі словами подяки до ветеранів звернулися: в.о.ректора академії професор В.І.Аранчій, голова полтавського земляцтва у місті Москві  Н.І.Ківва, начальник управління агропромислового розвитку Котелевської районної державної адміністрації С.А.Ковпак.

З закликом берегти мир на Землі та творити добро до присутніх звернувся ветеран Великої Вітчизняної війни доцент Зеленський Юрій Олексійович.

Аматорські колективи вітали  ветеранів та присутніх піснею, а студентська їдальня чудовими галушками з салом.

Крім того за соціальної акції «Допоможи ветерану» члени наглядової ради академії Герой Соціалістичної праці, Герой України С.С. Антонець, Герої України Т.М. Корост та О.Г. Коросташов надали ветеранам академії відчутну фінансово- матеріальну допомогу.

Протягом тижня в академічних групах були організовані зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни Зеленським Ю.О., Лебединським І.С., визволителем  Полтави - Заїкіним О.Ф.