Студенти ПДАУ занурились у світ готельного бізнесу: екскурсія до готелю «Алея Гранд»

 

27 березня 2024 року студенти Полтавського державного аграрного університету, які навчаються за спеціальностями 241 Готельно-ресторанна справа та 181 Харчові технології, отримали унікальну нагоду зазирнути за лаштунки готельного бізнесу та здобути цінний практичний досвід під час екскурсії до готельно-ресторанного комплексу «Алея Гранд».

 

Комплекс «Алея Гранд» розташований у центрі міста Полтава, в ньому гармонійно поєднуються комфорт, вишуканість та європейський рівень сервісу.

Під час екскурсії студенти детально ознайомилися з:

 

• роботою служби розміщення та бронювання: програма «Едельвейс», система електронних ключів, особливості організації харчування (звичайне та пісне меню), електронний документообіг;

• номерним фондом: п’ять видів номерів (економ, стандарт плюс, напівлюкс, люкс), додаткові послуги («ранній заїзд» та «пізній виїзд»), спеціальні пропозиції;

• інфраструктурою готелю: конференцзала на 35 місць, бізнес-центр, ресторан «Раффінато», бар «Нега Бар».

Особливу увагу студентів було приділено вишуканому дизайну та оздобленню номерів, коридорів, приймально-вестибюльної групи. Кожна кімната обладнана всіма необхідними атрибутами для максимально комфортного перебування гостей.

 

«Алея Гранд» – це не просто готель, це місце, де зупиняються зірки естради, які дають концерти в палаці дозвілля «Листопад», а також іноземні гості. Висока оцінка від «Booking.com» – 9,1 та схвальні відгуки ревізора Миколи Тищенка свідчать про бездоганну репутацію та високий рівень сервісу готельного комплексу.

 

Колектив кафедри харчових технологій ПДАУ висловлює щиру вдячність старшому адміністратору готельного комплексу «Алея Гранд» за приділений час, змістовну екскурсію та професійну підтримку навчального процесу.