Таємниці 6 кімнат відкриті!

Таємниці 6 кімнат відкрита…

В той час, коли в академії проходять дні начиток, Студентська рада вирішила трішки розбавити студентські будні.
В суботу, 13 грудня, ті студенти, які не поїхали додому,  явно не сумували, бо прийняли участь у цікавому інтерактивному квесті, який мав назву «Таємниці 6 кімнат».
Варто зазначити, що тематика квесту була досить незвичайною та специфічною, адже усі завдання були прив’язані до діяльності історичних організацій таких, як масони, ілюмінати, тамплієри, мафія, асасіни та ку клус клани.
Квест мав на меті ознайомити студентів з культурою та діяльністю організацій, які залишили свій внесок в історії людства, а також навчити учасників (більша частина яких, були першокурсники) працювати в команді та приймати спільні рішення.
Чому «таємниці 6 кімнат»?
Сам квест складався з 6 точок, які повинні були пройти команди-учасники.
6 точок – 6 кімнат, за якими ховалися кімнати з представниками певної організації. Ролі представників організацій грали активісти Студентської ради, які були переодягнені відповідно до образу масонів, тамплієрів, мафії і т.д. Організатори зробили усе можливе, щоб учасники максимально відчули усю атмосферу таємничості, тому кожна кімната була декорована під стиль організації та містила деякі атрибути, притаманні їй. Але потрапити до кімнати було не так то легко, адже учасники мали знати пароль ( девіз організації), а щоб отримати пароль потрібно було дати вірну відповідь на логічну загадку. Взагалі, завдання мали різний характер: були як й інтелектуальні завдання, так і рухливі. В кінці, команда ,яка першою відкрила усі 6 дверей отримала перемогу та подарунки. Це була команда «Орден І».

Діяльність: