Тиждень факультету ветеринарної медицини та Кубок пам'яті Сергія Васильовича Аранчія: урочисте відкриття!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

22 квітня у Полтавському державному аграрному університеті відбулося урочисте відкриття Тижня факультету ветеринарної медицини, який розпочався з відкриття Кубка пам’яті Сергія Васильовича Аранчія з мініфутболу.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Сергій Васильович – визнаний діяч ветеринарної медицини України, заслужений працівник ветеринарної медицини, один із засновників факультету ветеринарної медицини нашого ЗВО, начальник Головного управління ветеринарної медицини, головний державний ветеринарний інспектор у Полтавській області, генерал-майор, кандидат ветеринарних наук. Його внесок у розвиток ветеринарної освіти та науки в Україні неоціненний.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
У спортивній залі ПДАУ зібрались адміністрація університету, викладачі, студенти та члени родини Сергія Васильовича.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
З вітальними словами до присутніх звернулися ректор Університету Олександр Галич, голова вченої ради Валентина Аранчій, декан факультету ветеринарної медицини Сергій Кулинич і завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Петро Літвінов. Вони відзначили важливість спадщини Сергія Васильовича для розвитку ветеринарної медицини в Україні та поділилися своїми спогадами як про мудрого наставника, щиру людину та любителя спорту. Також було анонсовано програму заходів Тижня ветеринарного факультету.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Кубок пам’яті Сергія Васильовича Аранчія – це не лише спортивна подія, а й данина пам’яті видатному діячеві ветеринарної медицини України. А також чудова нагода для студентів продемонструвати свою майстерність, командний дух і спортивну волю.