Відбувся другий Всеукраїнський екологічний фестиваль «Лель»

Студенти та викладачі академії взяли активну участь у другому Всеукраїнському екологічному фестивалі «Лель», який проходив на базі ОДТРК «Лтава», Полтавській державній аграрній академії та рекреаційному центрі «Криворудський» Семенівського району.

Фестиваль -  девізом, якого є «З любов’ю до природи, з любов’ю до України» проходив у кілька етапів. Спочатку в ОДТРК «Лтава»  відбувся науково-практичний семінар на тему «Шляхи біологізації сільського господарства України. Перспективи Полтавщини в органічному агровиробництві». Серед доповідачів на семінарі виступив декан агрономічного факультету, доктор сільськогосподарських наук, професор Павло Писаренко.

Потім, у актовій залі академії відбувся благодійний концерт під хітовою назвою «Додаймо світу кольорів». Перед студентами виступили: гурт «Мед» та народний танцювальний ансамбль «Ярина». На завершення, 7 травня  в Кривій Руді на фестивалі виступив ансамбль сучасної пісні «Малахіт», який отримав гран-прі фестивалю.

Таким чином студенти академії в черговий раз долучилися до проблем екології через призму музики, а організатори побажали глядачам та учасникам фестивалю щоб екологія стала для кожного із нас станом душі.