Жіночий батальйон

Відділом у справах сім’ї та молоді Полтавської обласної державної адміністрації спільно з Полтавською обласною дитячою громадською організацією «Військово-спортивний центр «Воїн», регіональним осередком Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентська республіка» та ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія» 20-21 грудня 2014 року на базі ПОДОЦ «Маяк» (с.Головач, Полтавський район) проведено обласний проект з військово-патріотичного виховання молоді «Жіночий батальйон».

 

  

  

 

 

 

 

Участь у заході взяли заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Чабановський Роман Олександрович та голова Полтавської обласної ради Ворона Петро Васильович.
У рамках заходу 80 учасниць з Полтавської області, з яких 25 це студентки нашої академії, отримали знання та навички щодо загальної військової підготовки, основ рукопашного бою, тактика користування зброєю, навчилися стрільбі з пневматичної зброї, орієнтуванню на місцевості, наданню першої невідкладної долікарської медичної допомоги, пограли в «Лазертаг».

Окрім цього учасниці власноруч виготовили вітальні листівки з Новорічними та Різдвяними святами, які через волонтерів передадуться на передову в зону АТО. Витрати на проїзд, проживання, харчування та страхування учасниць взяли на себе організатори заходу.

Ми дякуємо всім, хто долучився до участі та організації "Жіночого батальйону" і бажаємо Вам, аби отримані знання ніколи не знадобилися Вам у житті! Мирного неба і світлої долі!