Звітно-виборча конференція Студентської ради Полтавської державної аграрної академії

Минув рік як Студентську раду академії очолив студент факультету економіки та менеджменту Олександр Глазов. І ось знову звітно-виборна конференція студентського активу слухає звіт про його роботу. Звітувати було про що. На рахунку Студентської ради багато заходів і проектів, які знайшли підтримку студентської молоді і впроваджені в життя. Це робота з першокурсниками, так званий адаптив, профорієнтаційна робота, конкретна допомога бійцям  АТО,  які знаходяться на лікуванні в військовому госпіталі та збір коштів для воїнів, організація культурно-масових заходів, презентаційні та молодіжні  програми, власна газета, студентське радіомовлення, робота в гуртожитках та багато іншого позитивного.
Також в доповіді та виступах були названі питання над якими потрібно працювати в подальшому.
В підсумку, конференція визнала роботу студентської ради та її голови – Олександра  Глазова задовільною і як такою, що  забезпечує захист прав і інтересів студентів та їхню участь в управлінні вищим навчальним закладом.
Присутні на конференції проректори з науково-педагогічної роботи М.М.Опара та А.А.Кочерга вітали студентів  та побажали їм творчої роботи в наступній каденції.
Конференція на безальтернативній основі знову вибрала головою студентської ради академії Олександра  Глазова.

Діяльність: