Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель»

У ПДАУ популяризують академічну доброчесність
З метою популяризації принципів і норм академічної доброчесності, формування прозорого освітнього й наукового академічного середовища 16 здобувачів вищої освіти  Полтавського державного аграрного університету упродовж грудня 2023 р. – лютого 2024 р. були слухачами онлайн-курсу «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель», який організували ВГО «Інноваційний університет» і команда проєкту «AICE - With Academic integrity to EU values: step by step to common Europe», який співфінансує Виконавче агентство ЄС у рамках напряму Жана Моне програми ERASMUS+.
Цей проєкт був розрахований виключно на студентську авдиторію, яка вивчала доброчесні підходи до навчання та досліджень, формування інституційної культури академічної доброчесності, а також способи запобігання порушенням академічної доброчесності й боротьби з нею.
Після теоретичної і практичної підготовки такі студенти успішно склали фінальне творче завдання:
- Галушко Ірина – ОП Біотехнології та біоінженерія,
- Деревянко Віталій –  ОП Геодезія та землеустрій,
- Микитенко Анжеліка – ОП Біотехнології та біоінженерія,
- Чечель Валерія – ОП Геодезія та землеустрій,
Вітаємо наших студентів і зичимо їм подальших успіхів у формуванні та дотриманні культури академічної доброчесності у ПДАУ!