У ПДАУ нагородили ліпших працівників з нагоди Міжнародного дня праці

Сьогодні, 1 травня, весь світ відзначає Міжнародний день праці,  який уже понад 100 років святкують усі робітники.  Адже саме з цього дня розпочалася їхня боротьба за справедливі умови праці, її гідну оплату та повагу до своїх прав.
 
Так історично склалося, що 1 травня було днем протестів, коли робітники виходили на вулиці, щоб висловити свої вимоги та вибороти ліпше життя:  більшу зарплату, коротший робочий день, безпечні умови праці та створення профспілок. А сьогодні День праці відзначають не лише як день пам’яті про минулу боротьбу, а і як день єднання та солідарності, коли ми щиро дякуємо  всім, хто своєю працею творить добро, будує майбутнє та робить світ ліпшим,  бажаємо їм нових здобутків, натхнення та весняного настрою і маємо нагоду поміркувати про цінність праці, її роль в нашому житті та житті країни.
 
З нагоди Міжнародного дня праці ректор Полтавського державного аграрного університету Олександр Галич та голова профспілки ПДАУ Юлія Радочіна урочисто нагородили грамотами 56 ліпших працівників за  трудові звершення, стійкість і наполегливість, організацію праці та активну позицію.
 
Адміністрація та профспілка ПДАУ щиро вітають усіх з Міжнародним днем праці та бажають міцного здоров’я, нових трудових здобутків та мирного неба над Україною!