Відкриття Тижня факультету технологій тваринництва та продовольства

Сьогодні, 29 квітня, відбулося урочисте відкриття Тижня факультету технологій тваринництва та продовольства Полтавського державного аграрного університету, на яке зібралися студенти, викладачі Університету та гості. На початку заходу хвилиною мовчання було вшановано пам’ять полеглих Героїв, які навчалися на факультеті.

Урочистості відкрив ректор Університету Олександр Галич, який підкреслив активну роботу та постійний розвиток факультету. Він зазначив, що це не просто навчальний підрозділ, а справжня команда однодумців, яка йде в ногу з часом, упроваджує інновації та готує нові кадри. Факультет технологій тваринництва та продовольства – це запорука продовольчої безпеки країни, і адміністрація ПДАУ буде й надалі докладати максимум зусиль, щоб він розвивався і процвітав. Також Олександр Анатолійович вручив подяку доктор сільськогосподарських наук, професору Анатолію Поліщуку за цілеспрямованість, далекоглядність, глибоке розуміння значущості й важливості нашої справи у розвитку Полтавського державного аграрного університету.

Ректор Університету запросив усіх присутніх на Ярмарок вакансій та Агро-фест, які відбудуться 2 травня на території ПДАУ.

Голова вченої ради Валентина Аранчій у своєму виступі зазначила, що факультет технологій тваринництва та продовольства має багату історію, яка налічує майже 100 років. За цей час чимало змінювалося: назва факультету, декани та студенти. Але незмінним залишається одне – висока якість навчання. Також Валентина Іванівна вручила подяку кандидату сільськогосподарських наук, професору ПДАУ Володимиру Тендітнику за цілеспрямованість, далекоглядність, глибоке розуміння значущості й важливості нашої справи у розвитку Полтавського державного аграрного університету.

Декан факультету технологій тваринництва та продовольства Анатолій Шостя привітав усіх присутніх на урочистому відкритті Тижня факультету та зазначив, що сьогодні, коли світ стрімко змінюється, дуже важливо готувати фахівців, які мають не лише теоретичні знання, але й практичні навички. Він підкреслив, що студенти факультету мають можливість не лише навчатися в сучасних авдиторіях і лабораторіях, а й проходити практику на провідних підприємствах галузі. Анатолій Михайлович анонсував програму заходів Тижня факультету ТТП: майстер-класи, кінні прогулянки, вікторини, спортивні змагання, благодійні заходи та багато іншого.

Перший день Тижня факультету був насиченим і цікавим, адже сьогодні відбулися такі заходи, як-от:

• майстер-клас «Феєрія морозива», де учасники не лише дізналися про секрети приготування цього десерту, але й мали змогу скуштувати різні його сорти;

• відкриття інноваційного сектора досконалості для навчання впродовж життя – Стале птахівництво у рамках реалізації проєкту Еразмус+ напряму КА2: Співпраця між організаціями та установами, розбудова потенціалу у сфері вищої освіти, «Стале тваринництво та добробут тварин», на яке завітав Дуванов Олексій, студент 4 курсу спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, який має власну справу з виробництва і переробки продукції перепелівництва. Це унікальний проєкт, що дає змогу студентам факультету здобути знання та навички, потрібні для роботи на сучасних птахофабриках;

• ярмарок-презентація студентських смаколиків, де можна було придбати та скуштувати страви, приготовані студентами факультету.

Тиждень факультету технологій тваринництва та продовольства – це чудова нагода дізнатися про останні досягнення в галузі тваринництва та продовольства, познайомитися з роботодавцями та знайти роботу, поспілкуватися з однодумцями та взяти участь у цікавих заходах.

Запрошуємо всіх охочих відвідати Тиждень факультету технологій тваринництва та продовольства!

Це буде незабутньо!